UITNODIGING | MARIJ HAARMODE 35 JAAR

Al 35 jaar Marij Haarmode! Dit jubileum willen wij met u vieren! Wij willen u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons hebt! Daarom nodigen wij u uit op 14 december van 18.00 uur tot 21.30 uur, tijdens de Moonlightshopping in Chaam. Onder het genot van een hapje en een drankje proosten wij op dit feestelijke moment!Locatie: Kapsalon Marij HaarmodeDatum: Vrijdag 14 december 2018, tijdens Moonlightshopping ChaamTijdstip: 18.00 uur tot 21.30 uurEn... wie jarig is trakteert! Ieder krijgt een gevulde goodiebag, waarbij u kans maakt op een behandeling voor u op maat! Volledig afgestemd op uw haartype en wensen. (Let wel; op is op)

Lees meer »

Nieuwsbrief Marij Haarmode

Heb jij onze nieuwe look al gezien? Kom in de kapsalon langs en laat door ons een 'nieuwe look'-foto maken door de winkelruit! Post deze op social media met onze hashtag erbij en win een nieuwe look voor jezelf!@marijhaarmode #mooikapselvanmarij In de kapsalon noteren wij jouw naam en uit alle deelnemers trekken wij de winnaar! Actie loopt tot 1 november 2018. 

Lees meer »

Nieuwsbrief voorjaar 2018

Beste relatie,Wat is het al een heerlijk voorjaar. Terrasje of het strand? De zonnebrandcrème zit in je tas, evenals een zonnebril en misschien een hoed. Maar hoe zit het met je haren? Wij adviseren je graag.Aanstaande zondag, vaderdag. Wij hebben mooie aanbiedingen om je man en/of vader te verrassen.Lees snel deze nieuwsbrief, ook onze eigen vakanties zijn al gepland. 

Lees meer »

Winter Update Van Marij Haarmode

Beste relatie,De winter staat voor de deur. Dit is het moment dat zowel je haar als je huid extra aandacht kunnen gebruiken.Marij Haarmode heeft dan ook een aantal passende acties en producten. Ook zijn wij een van de deelnemers van de Moonlight Shopping vrijdagavond 15 december, van 18.00 tot 21.30 uur.Wij zien je graag een dezer dagen in onze salon of tijdens de Moonlight Shopping avond.Wij wensen jullie gezellige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en danken iedereen voor het gestelde vertrouwen in onze salon in het afgelopen jaar. Uiteraard staan wij volgend jaar weer voor jullie klaar. 

Lees meer »

Zomer Update Van Marij Haarmode

Beste relatie,Het is inmiddels volop zomer. Wij hebben dan ook een aantal zomerse nieuwtjes en aanbiedingen te melden. Lees verder in deze nieuwsbrief.Onze vakantie is als volgt gepland:     * Tamara 14 juli t/m 29 juli          * Sanne 1 aug t/m 5 augUiteraard is onze kapsalon de gehele zomer normaal open. Klik hier voor de openingtijden.Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en indien van toepassing een prettige vakantie toe. 

Lees meer »

Herfst Update Van Marij Haarmode

Beste relatie,De herfst heeft dit jaar vroeg zijn intrede gedaan. Een goed moment om weer wat nieuws met jullie te delen voor het komende seizoen.Wij zijn ook weer bijzonder blij om de modellen van de Herfst-Winter modeshow van De Dames Heeren te mogen stijlen.Onder een gezellige ambiance worden de laatste trends op mode gebied gepresenteerd, maar ook Marij Haarmode zal aanwezig zijn met een aantal leuke adviezen en acties.Genoeg reden dus om op een van de beide dagen langs te komen aan de Gilzeweg 2 te Chaam. 

Lees meer »