Winter Update Van Marij Haarmode

Gepubliceerd op 23 december 2017 om 15:15

Beste relatie,

De winter staat voor de deur. Dit is het moment dat zowel je haar als je huid extra aandacht kunnen gebruiken.

Marij Haarmode heeft dan ook een aantal passende acties en producten. Ook zijn wij een van de deelnemers van de Moonlight Shopping vrijdagavond 15 december, van 18.00 tot 21.30 uur.

Wij zien je graag een dezer dagen in onze salon of tijdens de Moonlight Shopping avond.

Wij wensen jullie gezellige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en danken iedereen voor het gestelde vertrouwen in onze salon in het afgelopen jaar. Uiteraard staan wij volgend jaar weer voor jullie klaar.
 

Groetjes, Marij, Sanne en Tamara

p.s. 2 en 3 januari 2018 is onze salon gesloten

Deze avond staat bij Marij Haarmode in het teken van ontspanning, feel good, relaxen en beleving.Tamara en Sanne geven was- en handmassages.

Miranda van Riel zorgt voor korte ontspannen voetmassages.Yin Die verzorgt Thaise rug-, nek- en schoudermassages. Kortom, heerlijk ontspannen bij Marij Haarmode.

 'Doe een wens voor je medemens', en vul bij ons in de salon een wenscoupon in met een bijzondere wens en gun iemand anders een vip-behandeling bij Marij Haarmode.

1e kerstdag maken we de winnaar bekend. Je wordt samen met deze persoon uitgenodigd, zodat je deze dan persoonlijk kan overhandigen.

Ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen voor het invullen van een KERSTWENS, stuur dan een mail met je KERSTWENS.


Per e-mail: stuur uw KERSTWENS

Leuke acties
Biolage & Matrix

In de feestmaand december hebben we een aantal leuke aanbiedingen.

Bij twee biolage producten een gratis geurkaars, in een mooie geschenkverpakking. En op ieder tweede product van MATRIX krijgt je maar liefst 50% korting.

Klant aan het woord

Als klein meisje kwam ik samen met mijn zusjes en mama altijd al voor een knipbeurt bij Marij Haarmode. Om de beurt mochten we op de stoel en werden we geknipt. Inmiddels ben ik 27 jaar en woon in Amsterdam, maar ik kom nog graag naar Chaam voor een knipbeurt bij Marij Haarmode.

Onlangs adviseerde Marij mij om eens een groot stuk van mijn haar te knippen en een lange bob te nemen. Toch wel even spannend na altijd lang haar te hebben gehad en altijd alleen de puntjes eraf te laten knippen. Maar wat ben ik blij met het resultaat! Ik krijg er veel complimenten over en de lengte staat goed bij de vorm van mijn gezicht. Ook heb ik toen voor het eerst highlights genomen, die Sanne er subtiel heeft ingezet. Helemaal blij met de frisse look! Bedankt voor het goede advies en de gezelligheid altijd in de kapsalon.

Imme Heestermans

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.