Altijd leuk om een reactie te lezen. Schrijf hier een bericht over je ervaring bij Marij Haarmode.

Reactie plaatsen

Reacties

Monique
3 jaar geleden

Ben al 30 jaar klant bij Marij, en al die tijd erg tevreden geweest! Marij knipt geweldig goed en kent m’n wensen door en door, weet welke kleur en kapsel bij mij en m’n leeftijd past. Ik laat het zelfs vaak aan haar over: knip het maar zoals jij denkt wat het beste staat. Met een gezellig gesprek en een heerlijke cappuccino is het altijd een ontspannen uitje voor mij. Jij blijft m’n kapper, Marij!

Conny Roovers
3 jaar geleden

Hé luitjes van Marij Haarmode...thanks voor de fijne service...het is gelukt met om mijn haren te verven met jullie uitleg...haren zijn weer gekleurd...zo blij mee...nu maar hopen dat jullie snel open zijn...want een bezoekje aan de kapsalon geniet toch wel mijn voorkeur...tot snel...

Marianne Brekelmans-Selders, Ulvenhout
6 jaar geleden

Ongeveer 35 jaar ben ik klant bij Mary Haarmode. Ik had een goede kapper in Breda, maar die wilde mijn haar niet verven, toen er hier en daar wat streepjes grijs doorheen kwamen, toen ik bijna 40 jaar oud was. Ik wilde niet tussen de jeugd lopen met grijs haar, omdat ik les moest geven aan jeugd tussen 18 en 22 jaar op een hogeschool. Maar nog belangrijker voor mij was de coupe. Er zijn maar weinig kappers, die goed kunnen knippen. Een collega van mij uit Chaam vertelde me, dat er een nieuwe kapsalon was geopend, waarvan de eigenaar vroeger bij Backx in Breda had gewerkt en perfect kon knippen. Ik was als kind al klant bij Backx, omdat mijn moeder dat een goed adres vond. Ik trok de stoute schoenen aan en wilde dit avontuur wel eens aangaan. Marij zat nog in haar kleine pandje midden in het dorp en jawel de coupe en de prijs stonden me aan. Mijn haar werd geverfd in een kleur, die bij me paste. Eerlijk gezegd heb ik door de jaren heen steeds weer complimenten gekregen over de coupe. Na jaren van kleuren heb ik een poos geleden besloten om mijn eigen kleur te laten doorschemeren. Het was wel wennen in het begin, want wij vrouwen willen er natuurlijk jong en leuk uitzien. De complimenten van mensen om me heen hebben me over die drempel heen geholpen. Men vond mijn natuurlijke kleur mooi en omdat ik dik haar heb en de natuurlijke kleur beter bij de huid past, als je ouder wordt, kan ik niets anders zeggen dan, dat ik Marij kan aanbevelen. Ga zo door Marij, proficiat met 35 jaar kapsalon en maak minstens de 50 jaar vol.

Imme Heestermans
6 jaar geleden

Als klein meisje kwam ik samen met mijn zusjes en mama altijd al voor een knipbeurt bij Marij Haarmode. Om de beurt mochten we op de stoel en werden we geknipt. Inmiddels ben ik 27 jaar en woon in Amsterdam, maar ik kom nog graag naar Chaam voor een knipbeurt bij Marij Haarmode.

Onlangs adviseerde Marij mij om eens een groot stuk van mijn haar te knippen en een lange bob te nemen. Toch wel even spannend na altijd lang haar te hebben gehad en altijd alleen de puntjes eraf te laten knippen. Maar wat ben ik blij met het resultaat! Ik krijg er veel complimenten over en de lengte staat goed bij de vorm van mijn gezicht. Ook heb ik toen voor het eerst highlights genomen, die Sanne er subtiel heeft ingezet. Helemaal blij met de frisse look! Bedankt voor het goede advies en de gezelligheid altijd in de kapsalon.

Jolanda de Bie
7 jaar geleden

Al sinds jaar en dag kom ik bij Marij Haarmode. Het is misschien cliché maar het zijn écht gezellige dames die weten hoe belangrijk het is om iedere dag goed voor de dag te komen. Altijd verwelkomt met een kop koffie en een goed gesprek. Maar ook heel belangrijk; ze luisteren écht goed naar jouw wensen. Denken met je mee of jou haar ook wel geschikt is voor dat nieuwe kapsel.
Mijn dochters heb ik niet hoeven overtuigen.
Die hebben de weg naar Marij Haarmode ook gevonden. Joyce, inmiddels voor enkele maanden in Australië moest nog even op de dag voor vertrek naar de kapper. Zo kon ze er tenminste weer ‘even tegen’. En Iris met haar lange blonde haren kan ook genieten van even me-time bij Marij Haarmode. Voor een feestje maakt ze een afspraak voor iets speciaals.
O ja, wat ik bijna vergeet; maar ook zeker net zo belangrijk!!! Ik heb een kleur-analyse laten doen door Marij. Dames, ik raad dat echt iedereen aan! Ik sta met mijn kleurenkaartje in de winkel om te kijken of dit mijn kleur is. Ik kan je vertellen; geen miskopen meer in mijn kast! Voorheen riepen alle kleuren naar mij en ging ik overal op af. Nu snap ik waarom vrouwen een extra kast nodig hebben. Ik dacht ook dat iedere kleur me wel stond. Het maakt je bewust, geloof me; het doet echt wat met je! Neem dat extra advies aan en maak die afspraak nu de lente en zomer in aantocht zijn.

Hanneke Willemstein
8 jaar geleden

'Sit back and relax' dat gevoel ervaar ik bij Marij Haarmode. Een moment voor jezelf; niks doen, ontspannend praatje, kopje koffie, terwijl je door Marij, Sanne of Tamara mooi gemaakt wordt. Heerlijk. Zeker in drukke periodes, die ik als moeder, freelancer en raadslid wel eens heb, trakteer ik mezelf hier graag op. 'Relax, no stress': op naar de kapper!

Hanneke Willemstein, vanaf 2009 (weer) woonachtig in Chaam en sinds een aantal jaren klant van Marij Haarmode.

Gilberte Provost
8 jaar geleden

Het zal intussen 30 jaar geleden zijn dat ik voor het eerst bij Marij leerde kennen. Het salon was toen nog aan de Dorpsstraat in Chaam gevestigd. Ik was een drietal jaren eerder naar Ulvenhout gaan wonen en nog steeds op zoek naar hét kapsalon.
Bij Marij klikte het meteen. Ze wist hoe om te gaan met mijn haar en de wensen die ik daarmee had. Alles verliep vlot op tijd - belangrijk met jonge kinderen - geen parkeerproblemen en bovendien was het er nog gezellig ook.
In de loop der jaren hebben een aantal vriendinnen ook de weg naar Marij in Chaam gevonden. Ze hebben zich aangesloten bij de kring “gelukkige klanten van Marij”.
Gilberte

Frans A.Brocatus
8 jaar geleden

Het geknipte adres!

Leonie van Loenhout
8 jaar geleden

Ik heb tijdens de Kerstmarkt 2015 een formuliertje ingevuld waarmee ik in aanmerking zou komen voor een haarbehandeling bij Marij Haarmode in Chaam en waardebonnen van Dames Heeren en Lauren in Chaam en warempel ik was de gelukkige. Gisteren heb ik mijn haar laten knippen, kleuren en föhnen bij Mary. Ik kwam binnen met saai droog te lang haar en ging weet naar buiten "als nieuw" met mooi glanzend, gezond haar met een prachtige kleur en coupe. Marij en haar lieftallige assistente zijn ware haarkunstenaressen ! Ik ben heel blij met mijn nieuwe coupe en zal zeker een regelmatige bezoekster van de salon van Marij worden. Jammer dat ik geen fotograaf bij de hand heb, want dan kon iedereen het resultaat bewonderen. Marij: hartelijk dank en tot de volgende keer! Leonie

Marjan Putman
8 jaar geleden

Bij kapster Marij is het ont'moeten' zodra je binnenstapt. Eigenlijk op afspraak maar met mijn drukke agenda lukt me dat vaak niet. Marij probeert dan toch altijd om me even te helpen. Marij geeft me altijd goed advies: Welk kapsel past goed bij je gezicht?, Hoe breng je je kapsel gemakkelijk in vorm?, Welke producten zijn goed voor je?
Gezellig een kopje koffie en een boekje. Een praatje en een kwinkslag hoort er ook altijd bij.
Even naar de kapper wordt zo pure verwennerij.
Dankjewel Marij.

Marjan Putman, directeur basisschool