Nieuwsbrief voorjaar 2018

Gepubliceerd op 16 augustus 2018 om 15:12

Beste relatie,

Wat is het al een heerlijk voorjaar. Terrasje of het strand? De zonnebrandcrème zit in je tas, evenals een zonnebril en misschien een hoed. Maar hoe zit het met je haren? Wij adviseren je graag.

Aanstaande zondag, vaderdag. Wij hebben mooie aanbiedingen om je man en/of vader te verrassen.

Lees snel deze nieuwsbrief, ook onze eigen vakanties zijn al gepland.
 

Groetjes, Marij, Sanne en Tamara
 
ZONDAG 17 juni 2018 VADERDAG

Heb je al iets bedacht voor  vaderdag,  wat vindt je van een cadeaubon of een heerlijk product van onze  stoere mannenlijn Buddy Tantino?!
 
NIEUW | NIEUW | NIEUW !!!Geef jouw gekleurde haar een goede behandeling!! De #Biolage R.A.W. Color Careis dé nieuwste lijn voor gekleurd haar. Het zorgtvoor langdurige bescherming én levendigheid. Bovendien ruikt je haar na gebruik ook nog eens verrukkelijk!!
 
Inmiddels hebben we weer heel wat trainingen achter de rug waar we ons door laten inspireren  wat betreft de laatste trend op het gebied van kleur en coupe!!
 
AANBIEDINGEN !!!De zomer gaat nu bijna echt beginnen daarom hebben we een geweldige aanbieding van deSunsorials lijn van Biolage,  deze lijn zorgt ervoor dat je haar minder schade op loopt van zon, zee en chloorresten. Profiteer danNUvan deze AANBIEDING!!
 
Voor diegene met mooie high-lights, hebben we ook een super actie, waarmee ook heel de zomer het haar mooi fris en koel blijft!!

Een verpakking met shampoo en conditioner van de Brass Offserievoor slechts €17,95. Wees er snel bij, op=op!!!
 
RONDEMISS ACHT van CHAAM
Ook dit jaar zullen wij de rondemiss, Lisse Oomen, weer voorzien van een stralend kapsel.

Haar kleding wordt verzorgd door onze buurvrouw Chantal @VanLoenhout
 
VAKANTIE
Wij gaan ook genieten van vakantie, Sanne gaat van 24/07 t/m 28/07, Tamara van 06/07 t/m 26/07 en Marij van 31/07 t/m 04/08
 
CHAAM is LIVE op de ENJOJ-app
Chaam is sinds kort LIVE op de ENJOJ-app. Evenementen, agenda, nieuws van de gemeente Alphen-Chaam, maar ook nuttige informatie over ondernemingen in Chaam. Ook Marij Haarmode is te vinden via de ENJOJ-app. Mis niets meer en download de app vandaag nog op je smartphone. Het geeft je toegang tot unieke aanbiedingen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.