Nieuwsbrief Marij Haarmode

Gepubliceerd op 4 oktober 2018 om 09:59

Nieuwe-look-actie!

Heb jij onze nieuwe look al gezien? Kom in de kapsalon langs en laat door ons een 'nieuwe look'-foto maken door de winkelruit! Post deze op social media met onze hashtag erbij en win een nieuwe look voor jezelf!
@marijhaarmode #mooikapselvanmarij In de kapsalon noteren wij jouw naam en uit alle deelnemers trekken wij de winnaar! Actie loopt tot 1 november 2018. 

 

Heb jij een bijzonder feest op de agenda?
Ben je te gast op een huwelijk, gala, diner of feest? Dan mag een feestelijk kapsel absoluut niet ontbreken! Bij een bijzonder feest hoort een bijzondere look! Bij Marij Haarmode ben je aan het juiste adres! 

Ben jij zelf de toekomstige bruid?
De belangrijkste dag van jouw leven: It's your time to shine!  Ontdek welk bruidskapsel bij jou en jouw haar past en geef de zorgen over jouw kapsel uit handen. Ruim voor de huwelijksdatum wordt er in alle rust (kan ook 's avonds!) een proefkapsel gemaakt. Dit uiteraard nadat we besproken en bedacht hebben wat bij jou het mooiste staat en wat je persoonlijke wensen zijn. Op de dag zelf maken wij van jou een geweldige bruid! Natuurlijk kunnen eventuele bruidskinderen, de moeder van de bruid of andere familieleden ook gekapt worden.
 
 

SOCOLOR CULT

Levendige haarkleuren beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet. De producten van #SoColorCult dragen bij aan optimaal kleurbehoud en een mooie glans! SoColor Cult houdt het haar gezond, want dit product is net zo verzorgend als een conditioner! Oneindig veel mogelijkheden met een klein palet aan kleuren. Wij zijn fan! U ook?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.