*|MC:SUBJECT|*
NIEUWSBRIEF
Marij Haarmode 2017-2


Klik hier voor de online nieuwsbrief
Voor uw gemak, reserveer uw afspraak on-line en klik hier!
Beste relatie,

Het voorjaar, een van de mooiste seizoenen. De dagen worden langer en de natuur ontwaakt. We genieten met volle teugen van het voorjaarszonnetje.

Voor Marij Haarmode alle reden om deel te nemen aan een aantal activiteiten die we graag met jullie willen delen.

Wij hopen jullie op een van deze activiteiten te mogen ontmoeten en anders natuurlijk bij ons in de salon.
 
Groetjes, Marij, Sanne en Tamara

Maak eenvoudig en tijdig je afspraak via www.marijhaarmode.nl/reserveren of telefonisch 0161492433.

Zondag 26 maart 2017, tijdens de LenteModeFlitsen bij De Dames Heeren zijn wij de gehele dag aanwezig. Marij voor een korte kleuranalyse en Sanne om trendy up do's uit te voeren.
Dit wordt zondag een gezellige dag.

Op zaterdag 8 april 2017 staan we van 11 - 17 uur op de LENTEFAIR bij het Smokkelaartje aan de Goudbergseweg 8 in Strijbeek. Ook hier zal Marij korte kleuranalyses doen en Sanne trendy up do's demonstreren.

Kom gezellig langs, wij kijken er naar uit. 

Biolage R.A.W. staat voor Real, Authentic en Wholesome. Biolage R.A.W. is een revolutie in natuurlijke haarverzorging. Niet eerder heeft Biolage producten kunnen maken die zo'n hoog percentage aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong (70% tot 100%) bevatten. Het is een lijn die de perfecte balans tussen natuur, gezondheid en beauty heeft gevonden.
Klant aan het woord

Al sinds jaar en dag kom ik  bij Marij Haarmode. Het is misschien cliché maar het zijn écht gezellige dames die weten hoe belangrijk het is om iedere dag goed voor de dag te komen. Altijd verwelkomt met een kop koffie en een goed gesprek. Maar ook heel belangrijk; ze luisteren écht goed naar jouw wensen. Denken met je mee of jou haar ook wel geschikt is voor dat nieuwe kapsel.
Mijn dochters heb ik niet hoeven overtuigen.
Die hebben de weg naar Marij Haarmode ook gevonden. Joyce, inmiddels voor enkele maanden in Australië moest nog even op de dag voor vertrek naar de kapper. Zo kon ze er tenminste weer ‘even tegen’. En Iris met  haar lange blonde haren kan ook genieten van even me-time bij Marij Haarmode. Voor een feestje maakt ze een afspraak voor iets speciaals.
O ja, wat ik bijna vergeet; maar ook zeker net zo belangrijk!!! Ik heb een kleur-analyse laten doen door Marij. Dames, ik raad dat echt iedereen aan! Ik sta met mijn kleurenkaartje in de winkel om te kijken of dit mijn kleur is. Ik kan je vertellen; geen miskopen meer in mijn kast! Voorheen riepen alle kleuren naar mij en ging ik overal op af. Nu snap ik waarom vrouwen een extra kast nodig hebben. Ik dacht ook dat iedere kleur me wel stond. Het maakt je bewust, geloof me; het doet echt wat met je! Neem dat extra advies aan en maak die afspraak nu de lente en zomer in aantocht zijn.
Jolanda de Bie
Marij Haarmode steunt ook dit jaar weer het fantastische initiatief van Alpe d'HuZes

Veel lokale ondernemers doen mee aan deze actie waardoor u kunt profiteren van prachtige aanbiedingen. Een echte WIN-WIN.
Introduceer een VRIEND of VRIENDIN

Nodig een vriend of vriendin uit voor een bezoek aan onze salon en ontvang beiden 25% KORTING op de gehele behandeling.

Klik hier voor het formulier.

TIP: maak er beiden een gezellige dag van.